| by David | No comments

Dé oplossing bij tijdgebrek

Simone was ten einde raad. Een jonge moeder met een fulltime kantoorbaan en twee kinderen. Daarnaast kampte ze met overgewicht. Ze wist dat er iets moest gebeuren, maar waar is de tijd om naar de sportschool te gaan. Haar man werkt doordeweeks als kapitein in de binnenvaart, dus in de avond heeft ze geen opvang voor haar kinderen van 3 en 1 jaar oud. Op een sombere donderdagavond zat Simone met een zak chips en cola op de bank. Hondsmoe voelde ze zich. Lusteloos was ze aan het rondkijken op het internet van haar mobiele telefoon. Ineens ging er een knop om. Waarom zou ze niet thuis kunnen trainen? Na een zoektocht kwam ze opeens bij de website van www.fitnessapparaat.nl terecht. Op de pas opgeknapte zolder is er voldoende ruimte. Misschien is het best leuk om met een leuke serie te trainen. En anders gaat dat ding gewoon terug. Ze ging bij zichzelf te rade. Wat zou leuker zijn? Een hometrainer? Nou nee, te soft. Een loopband wordt het ook niet. Het wordt een Flow Fitness Glider DCT250i Up Crosstrainer. Er wordt ook nog eens een gratis weegschaal bijgeleverd. Simone aarzelde geen moment en bestelde de crosstrainer. Vanaf dat moment veranderde haar leven.

Vrijdagmiddag werd de crosstrainer al afgeleverd. Ze liet de crosstrainer ook gelijk monteren. Om 19.30 uur lagen de kinderen op bed. Simone ging gelijk aan de slag met het meegeleverde trainingsschema. Na drie kwartier was ze helemaal bezweet. Het viel haar zwaar. Toch heeft ze het trainen doorgezet. Elke avond ging ze trainen.

Het is nu drie maanden later. Nog gaat Simone elke avond trainen op de crosstrainer. Ze ziet het echt als een momentje voor haarzelf. Tijdens het trainen maakt ze gebruik van de Kinomap. Dat is een app met een grote hoeveelheid trainingsvideo’s waarin je jezelf in een hele andere wereld waant. Ze is inmiddels 10 kilo kwijt. Van 90 kilo naar 80 kilo. Haar eetpatroon heeft ze ook omgegooid. Ze heeft in de weekenden meer plezier met haar man en geniet veel meer van haar kinderen. Simone is de medewerkers van www. fitnessapparaat.nl erg dankbaar. Dankzij hun goede service kon zij direct beginnen haar leven te veranderen.