| by David | No comments

Hoe ik mijn favoriete stringer gevonden heb

Ik was op zoek naar een stringer om aan te doen wanneer ik ging sporten en plots kwam ik terecht bij Gorilla Wear, waar ze een ruim assortiment aan stringers hebben. Zelf doe ik verschillende sporten zoals yoga, fitness, lopen. Lopen doe ik vooral in de zomer en voor die sporten komt een stinger natuurlijk wel goed van pas. Aangezien ik iedere dag werk, heb ik niet zoveel tijd om in een winkel langs te gaan. Wanneer ik gedaan heb met werken zijn de meeste winkels al gesloten, vandaar dat ik besloten had om mijn zoektocht online verder te zetten en ik uitgekomen ben bij Gorilla Wear.

Op Gorilla Wear heb ik verschillende stringers gevonden die goed pasten bij mijn persoonlijke stijl en smaak, waardoor ik ze uiteindelijk ook heb aangekocht. Aangezien ze zo’n ruim aanbod hebben, is het niet echt gemakkelijk om te kiezen, maar des te beter!

Mijn ervaring after-sale

Ik ben zeer tevreden over mij stringers, de kwaliteit ervan is er goed en ze voelen zeer aangenaam aan om in te sporten. Soms draag ik ze zelfs om niets te doen, om thuis in de tuin te werken of om in de zetel te hangen en een filmpje te kijken, zo comfortabel! De aankoop was zeker geslaagd en de aankoopprocedure, service en verzending verliep ook naar wens.

Waarom ik je Gorilla Wear zou willen aanraden

Ik ben zeer tevreden over Gorilla Wear, ze hebben niet enkel goede stringers, maar ook een ruim gamma aan andere vrije tijdskleding en sportkledij, waardoor je altijd wel iets kan vinden op hun website wat je aanspreekt. Momenteel heb ik al verschillende aankopen gedaan, niet alleen stringers en ik ben nog steeds tevreden over hun service.
Ik kan je alvast aanraden om ook eens op hun webshop te kijken indien je op zoek bent naar sport- of vrije tijdskledij, ik ben alvast van de partij!