| by David | No comments

Op zoek naar Italiaanse mode van premium kwaliteit?

Als je op zoek bent naar elegante handgemaakte kleding van topkwaliteit, dan zul je vast al bekend zijn met Brunello Cucinelli. Deze Italiaanse designer maakt al sinds 1978 de mooiste kleding van de beste natuurlijke materialen zoals leer, wol, kasjmier, katoen en wol. Kwaliteit, pasvorm, elegantie en ethische verantwoordelijkheid behoren tot de kernwaarden van dit bijzondere merk!

Handgemaakte topkwaliteit kleding afkomstig uit Italië

In 1978 kwam Brunello Cucinelli met het (destijds nog gekke) idee om kasjmier te verven in bijzondere kleuren en daar de mooiste truien van te maken. Vandaag de dag komt Brunello Cucinelli nog steeds elk seizoen met kasjmieren truien, maar inmiddels is de collectie flink uitgebreid met onder andere wollen mantels, zijden bloesjes, leren schoenen, riemen en tassen en denim broeken. Toch hebben al deze kledingstukken en accessoires van Brunello Cucinelli nog steeds een ding gemeen: alles wordt nog altijd met de hand gemaakt in het plaatsje Solomeo (Umbria, Italië). Dit is erg bijzonder te noemen, want tegenwoordig kiezen veel designermerken ervoor om hun productie in goedkopere landen buiten Europa te verplaatsen. Brunello Cucinelli heeft ervoor gekozen om dit niet te doen, want bij hem staan goede arbeidsomstandigheden hoog in het vaandel en hij voelt zich zeer betrokken bij zijn werknemers en zorgt daarom ook goed voor ze. Het resultaat hiervan is dat je aan ieder kledingstuk en accessoire van Brunello Cucinelli kunt zien dat het om vakmanschap en kwaliteit gaat. Als je eenmaal iets koopt, dan ben je ervan verzekerd dat je er jarenlang plezier van zult hebben!

Klik Brunello Cucinelli in een handomdraai naar huis


Ben je ook benieuwd geworden naar Brunello Cucinelli? Dames- en herenmodezaak Pauw verkoopt als een van de weinige winkels in Nederland Brunello Cucinelli. De winkels liggen verspreid door heel Nederland, dus kom gerust een keertje langs om de dames- en herencollectie van Brunello Cucinelli te bewonderen als je in de buurt bent. Iedereen zou de kwaliteit en vakmanschap van Brunello Cucinelli kleding, schoenen en accessoires met eigen ogen moeten zien en voelen! Liever online bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Op Pauw.com kun je in een klik de dames- en herencollectie bekijken, bestellen en thuis laten bezorgen.