| by David | No comments

Unieke sportkleding

Hij is 23 jaar oud, sinds kort afgestudeerd en succesvol als account manager. Voor zijn werk gaat hij regelmatig naar het buitenland. In zijn vrije tijd is hij fanatiek hardloper. Ook als hij in het buitenland is, gaat hij, tussen de werkzaamheden door, sporten. Recent heeft hij twee paar hardloopschoenen aangeschaft, maar zijn sportkleding is aan grondige vervanging toe. Hij is op zoek naar mannelijke en kwalitatief hoogwaardige sportkleding. Hij vindt het niet erg om wat te moeten betalen, maar uiteraard moet er ook weer niet te diep in de buidel getast worden.

Een zoektocht op de bekende Nederlandse websites levert hem niets op. Totdat hij op de website van usa.gorillawear.com komt. Hij ontdekt sportkleding voor de man en de vrouw met een hoge kwaliteitsuitstraling. De prijs bevalt hem ook goed. Hij vindt het belangrijk om voor zowel in Nederland als in het buitenland een goede uitrusting van sportkleding te hebben. Daarom besluit hij het goed aan te pakken. Er is genoeg aanbod voor hem op de website. Hoewel gorillawear.com opereert vanuit Amerika, kan de kleding gewoon vanuit Nederland besteld worden en worden de prijzen in euro’s vermeld. Hij bestelt vier shirts, twee shorts, twee joggers, twee jacks, twee drinkflessen, twee paar handschoenen en een heuptas. Voorlopig kan hij hier mee vooruit. Het is prettig dat er veilig en makkelijk betaald kan worden met iDEAL.

Op woensdagavond bestelt hij zijn sportkleding. Wanneer hij een week later op donderdag thuiskomt uit zijn werk, is de bestelling geleverd. Hij besluit om de spullen te verdelen over zijn kledingkast en zijn werkkoffer. Wel kiest hij ervoor om direct na het sporten de kleding te wassen. ’s Avonds gaat hij gelijk in zijn nieuwe sportkleding trainen. Er is een lichte motregen. Toch laat het materiaal het vocht niet door.

De sportkleding bevalt hem goed. Er hoeft slechts op 40 graden gewassen te worden. Alle luchtjes zijn dan verwijderd en de kleding blijft mooi. Tijdens regen laat het vocht niet door en tijdens hitte kan het vocht goed reguleren. Sportkleding van gorillawear is dus een aanrader.