| by David | No comments

Unieke stijlen bij Vince

Het merk Vince is een echte klassieker bij Pauw.com. Vince is een Amerikaans merk uit Los Angelos. Het merk is opgericht in 2002 en sindsdien razend populair. Ook Pauw.com heeft een breed assortiment aan producten van dit populaire Amerikaanse merk. Dit hippe en stijlvolle merk met producten van hoog kwaliteit is een echte eyecatcher voor alle klanten. Tijdloze klassieker en uitdagende nieuwe designs zijn typisch Vince.

Oud maar goud

Wanneer iets gewoon goed is, heeft dit geen vernieuwing nodig. Dit spreekt enorm voor veel items van Vince. Zij maken een statement met gewoon goede producten en designs. Blouses hoeven geen extreme pasvorm te hebben, maar een pasvorm die iedere vrouw goed staat. Vince stijgt uit dankzij de eenvoud, maar daardoor ook kracht van de ontwerpen. De ontwerpen zij vaak simpel, maar daardoor altijd goed.

Kleding voor iedere dag

Wil je er dagelijks goed uitzien? Dan is Vince het merk voor jou. Hun motto is kleding ontwerpen dat iedere vrouw, iedere dag aankan. De fijne ontwerpen en designs maken de producten eenvoudig om te stylen en te combineren. Kies voor een trui met grote kol en draag deze op een lichte jeans.

Kwaliteit boven kwantiteit

Vince kenmerkt zich door te kiezen voor luxe stoffen en een geweldige afwerking. Alle items van Vince zijn goed ontworpen en gemaakt. Geniet altijd van luxe stoffen zoals Cashmere en hoog kwaliteit van de producten. Vince ontwerpt kleding waar je jarenlang plezier van hebt.

Neutrale tinten

Vince is een echte topper op het gebied van kleurtonen. Met neutrale tinten en zachte kleuren hebben alle producten een extra luxe uitstraling. Van warme en romige kleuren tot zachte rood en blauwtinten. Het zijn perfecte kleuren voor alledag.

Bekijk de volledige collectie van Vince op pauw.com. Geniet van stijlvolle eenvoud en kwalitatief hoogwaardige kleding van dit Amerikaanse merk. Kleding die jij iedere dag opnieuw uitkiest om te dragen.