| by David | No comments

Wordt uw huis Ihr Haus?

Misschien heeft u er wel eens over gedacht om net over de grens in Duitsland te gaan wonen. Verhalen dat de huizen daar veel goedkoper zijn, dat je veel meer waarde krijgt voor je geld, maar ook dat het aanbod er groter is, zijn u ter ore gekomen. Het heeft u nieuwsgierig gemaakt. Maar is het wel reëel?

Als u zich wilt verdiepen in wat er zoal mogelijk is, neem dan eens een kijkje op de website van Holland Immocenter uit Gronau – Epe. Dit makelaarskantoor is gespecialiseerd in Duitsland en de grensstreek. Gespecialiseerd, omdat een huis kopen of verkopen in Duitsland op verschillende gebieden toch wel anders verloopt dan in Nederland. Daarmee helpen de medewerkers u echter graag. Hollandimmocenter.com biedt een groot aanbod van veelzijdige huizen in het grensgebied, van penthouse tot tussenwoning en van vrijstaande woning tot woonboerderij. Daarnaast vindt u op deze website veel informatie over waarom het zo aantrekkelijk is om een huis in Duitsland te kopen.

Rijdt u op een mooie zondagmiddag eens rond in het prachtige gebied ten oosten van de Achterhoek en Twente, rond de steden Gronau, Vreden of Bad Bentheim. U zult u verbazen over de veelzijdigheid van het gebied: leuke dorpjes waar je alles vindt wat je zoekt, knusse steden met alle voorzieningen binnen handbereik, cultuur en natuur. Ziet u uzelf hier al wel wonen?

Als u, na het zien van de prachtige huizen en de nog mooiere prijzen op de website, heeft besloten eens serieus een kijkje te gaan nemen in één van de woningen, dan staan de makelaars van Holland Immocenter klaar voor al uw vragen. Naast een gedegen expertise vinden zij persoonlijke begeleiding heel belangrijk. En als u besluit dat het tijd wordt om uw droom maar eens werkelijkheid te laten worden, dan staan service, kwaliteit en resultaat voorop. Vindt uw droomhuis net over de grens!